LIVING TECHNOLOGY

Atos potència el seu programa de formació en Cloud i IA Generativa per a impulsar la migració al núvol dels seus clients

April 3, 2024

La multinacional ha certificat a més de 2000 treballadors/es en un any.

Atos anuncia que ha aconseguit gairebé 3.000 certificacions de AWS, superant el nivell de les 2.000 certificacions per les quals AWS atorga als seus socis una "Distinction Certification". Aquesta credencial és reconeguda en el sector i demostra la capacitat dels equips de Atos per a dissenyar, implementar i operar aplicacions i infraestructures en AWS.

Augmentar les competències dels treballadors/es de Atos en tecnologies AWS és un dels pilars del programa CloudCatalyst. Aquest programa de 5 anys de durada entre Atos i Amazon Web Services (AWS), està dissenyat per a accelerar l'adopció del núvol als seus clients. Experts de Atos de 24 països s'han embarcat en itineraris d'aprenentatge de 6 mesos, a través de 15 plans d'estudis específics per a cada lloc en tecnologies bàsiques de AWS, que requereixen una mitjana de 160 hores cadascun per a completar-se.

Només en el primer any, uns 2.000 treballadors/es de Atos van obtenir certificacions en els àmbits del núvol i la intel·ligència artificial generativa, la qual cosa els permet prestar un millor servei als clients en el seu viatge al núvol.

Per a mantenir l'impuls, Atos i AWS van llançar un programa en forma de repte de 4 setmanes disponible per a qualsevol empleat. Dissenyat per a motivar i recompensar a aquells/es que vulguin avançar en les seves habilitats en el núvol i la IA generativa, el programa anual ha convençut a més de 2.000 empleats de Atos que es van apuntar voluntàriament a la primera onada.

Brooks Borcherding, Atos Global Head AWS Practice, va dir: "Aquests programes de formació reforcen el profund coneixement que els nostres equips tenen dels negocis dels nostres clients i complementen les provades capacitats de serveis d'infraestructura gestionada de Atos per a oferir una experiència de client sense fissures a través del continu del núvol".