LIVING TECHNOLOGY

Quins són els reptes estratègics de Vueling vinculats amb la tecnologia i la digitalització?

April 30, 2024

Coneixem Vueling en un nou Viu Tecnologia, impulsat pel Cercle Tecnològic

Hem visitat les seves instal·lacions en un nou Viu Tecnologia, impulsat pel Cercle Tecnològic, per conèixer de prop els seus reptes i estratègies, en una nova sessió de Viu Tecnologia impulsada pel Cercle Tecnològic.

Sandra Hors Fages, directora de Comunicació, Assumptes Públics i Sostenibilitat de Vueling; Javier Álvarez Sánchez, Director d'IT de Vueling; i Ferran Castro Bartolome, responsable d’estratègia i desenvolupament d’IT de Vueling ens han acompanyat durant aquesta visita experiencial. Durant la sessió hem pogut conèixer el Centre de Control d'Operacions, un espai des d'on es gestiona l'operativa diària de tota la flota d'avions; la Sala d'emergències, des d'on s'afronta qualsevol situació de crisis o simulacre, i finalment hem conegut el Vueling Innovation Lab, des d'on es treballen els projectes d'innovació.

Viu Tecnologia és una iniciativa del Cercle que pretén apropar els màxims representants de les empreses tecnològiques a infraestructures, equipaments, institucions de referència del país. Per conèixer de primera mà, visitant les seves instal·lacions, quins són els seus reptes estratègics vinculats amb la tecnologia i la digitalització.