Dia a dia del Cercle

El Cercle Tecnològic celebra els 50 Coffee&CIO

31 de gener de 2024

Per commemorar l’efemèride, s’ha recuperat els primers ponents de fa set anys: Francesc Muñoz, de Cuatrecases; i Joan Ignasi Grau, de CIRSA

Aquest dimarts, 30 de gener, s’ha celebrat al Palau Macaya que 50 CIOs han compartit la seva experiència, reptes i trajectòria en els Coffees&CIO que impulsem des del Cercle Tecnològic en col·laboració amb CIOs.cat.

La benvinguda institucional ha anat a càrrec del president del Cercle Tecnològic,
Joan Ramon Barrera, que ha destacat que “volem que els Coffee&CIO siguin un espai on CIOs i empreses puguem escoltar reptes de professionals del sector”. “Un punt de trobada per veure reptes junts, acompanyats de CIOs.cat", ha afegit.

Per commemorar que han passat 50 CIOs per les nostres trobades, s’ha volgut recuperar els primers ponents que van participar en els Coffee&CIO: Joan Ignasi Grau, CIO de CIRSA i Francesc Muñoz, CIO de Cuatrecasas, amb Jordi Escalé, executive partner de Gartner, moderant la conversa. Després de set anys des de la primera edició, hem pogut conversar de les seves trajectòries i reptes professionals, del talent, la ciberseguretat o la incorporació de la tecnologia en les respectives organitzacions.

Muñoz, de Cuatrecases, ha comentat que: “Què hem fet per mantenir el talent? Cuidar-los. És veritat que hem tingut rotacions, sobretot en la capa intermitja, però tenim diversió continuada, fem coses noves i des de dalt ens compren la inquietud. Cuidar-nos és molt important, i també la part de renovació”. “Tenim un model que capta molt bé el talent per baix, amb connexions amb universitats i becaris, que ens aporta un aire fresc constant”, ha afegit.

Per part de Grau, de CIRSA, ha assenyalat que “amb la ciberseguretat, el problema ve quan penses que ja ho tens tot controlat. Com més exposició té l'empresa; quan ja tens certa reputació i mida, ets un bon objectiu, perquè inverteixen quantitats ingents per enganxar-te”.

Al finalitzar l’acte,
Jordi Escalé ha volgut celebrar aquesta edició amb el Coffee&CIO Quiz, un concurs per posar a prova als assistents, amb preguntes al voltant de les sessions fetes durant aquests set anys de trobades. El guanyador ha estat Jordi Farrero.