NOTÍCIES DEL SECTOR

Check Point Software col·labora amb Microsoft per a potenciar Infinity IA Copilot amb el servei Microsoft Azure OpenAI

27 de març de 2024

La IA avançada estableix noves normes en l'administració i les operacions de ciberseguretat

Check Point® Programari Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), proveïdor líder en solucions de ciberseguretat en el núvol basades en IA, ha anunciat una col·laboració amb Microsoft que utilitza el servei Microsoft Azure OpenAI per a millorar Check Point Infinity IA Copilot, la qual cosa marca un avanç significatiu en les aplicacions de IA de ciberseguretat. Infinity AI Copilot és un servei de IA generativa que utilitza l'automatització per a accelerar l'administració de la seguretat fins a un 90% i augmentar la seva eficàcia a través d'una resposta i mitigació d'incidents més ràpides.

En el panorama tecnològic actual, les empreses que migren a entorns en el núvol s'enfronten a dos grans reptes: l'augment de les ciberamenazas i l'escassetat de professionals de ciberseguretat. Aquesta situació posa a les organitzacions davant un major risc de ciberatacs avançats, i sovint sense recursos suficients per a respondre amb eficàcia. Check Point Infinity IA Copilot aborda aquests problemes utilitzant la IA per a automatitzar les tasques de seguretat més comunes i complexes, alleugerint la càrrega de treball dels equips de seguretat, al mateix temps que millora l'eficàcia de la seguretat enfront dels atacs més sofisticats.

La col·laboració amb Azure OpenAI Service és una part clau de l'estratègia de Check Point Programari per a crear productes i serveis de ciberseguretat basats en IA generativa. “La nostra col·laboració amb Microsoft Azure OpenAI Service representa un important salt en la nostra missió d'oferir les solucions de seguretat basades en IA més avançades”, afirma Eyal Manor, VP de Gestió de Producte de Check Point Programari. “En combinar l'experiència i les eines de IA de Microsoft amb el nostre ampli coneixement de la ciberseguretat a través de les xarxes, el núvol i els dispositius, estem establint nous punts de referència sobre el que les empreses poden aconseguir en la seva batalla contra les creixents ciberamenazas amb recursos de TU limitats”.

Infinity IA Copilot, ja reconegut pel seu enfocament innovador de la ciberseguretat, està preparat per a guanyar encara més eficàcia. La solució millorada es beneficia ara de models avançats de grans llenguatges (LLMs) proporcionats per Microsoft, que la fan capaç de fer front a una àmplia gamma de reptes de ciberseguretat amb major eficiència i eficàcia.

Amb Infinity AI Copilot, els clients de Check Point Programari experimentaran una notable millora en la gestió de la ciberseguretat dins de les companyies:

Acceleració dels terminis de resolució de l'administració: ús de IA per a reduir el temps emprat a completar les tasques d'administració de la seguretat fins a un 90%, inclosos l'anàlisi d'incidents, la resolució de problemes i els canvis de directives.

Resposta avançada a incidents: utilitzant la IA i l'automatització en la detecció d'amenaces a gran escala, l'anàlisi operativa, la reparació i la resolució d'incidents.

Protecció unificada en el núvol: oferint seguretat integral assistida per IA en tota la plataforma Check Point Infinity -des de la xarxa fins al núvol i l'espai de treball-, convertint-la en un veritable i exhaustiu copilot, recolzat per la perfecta integració de Azure OpenAI Service.

A més de les citades millores, Check Point Programari aporta la seva capacitat única per a protegir els LLM enfront de vulnerabilitats crítiques, com la injecció de prompt, l'elusió de controls de seguretat natius, el discurs maliciós, les reaccions inesperades i molt més.

Check Point Programari ha desenvolupat i implementat la seva pròpia enginyeria de prompt, utilitzant la millor pràctica de generació augmentada de recuperació (RAG). Pel que fa a Infinity IA Copilot, la RAG s'utilitza per a millorar la fiabilitat i precisió del servei amb dades obtingudes de fonts de Check Point Programari, incloent-hi el seu fòrum comunitari (anomenat CheckMates), la seva pròpia documentació de producte i bases de dades internes per a dades específiques de producte.

“La nostra col·laboració amb Check Point Programari mostra el nostre compromís compartit d'emprar la tecnologia de IA per a millorar la ciberseguretat”, afirma Anat Gil, cap de socis de Microsoft en el sud-est d'Europa. “En integrar Microsoft Azure OpenAI Service amb Check Point Infinity IA Copilot, no sols estem avançant en les capacitats de la IA per a protegir els entorns digitalitzats, sinó que també estem capacitant a les empreses per a navegar pel panorama digital de manera segura i confiada, millorant en gran manera l'eficàcia del seu personal de seguretat actual”.

Aquesta col·laboració no sols evoluciona la gestió de la seguretat, sinó que també millora el marc de seguretat general, garantint una protecció integral en l'actual panorama operatiu centrat en el núvol. Per a més informació: https://www.checkpoint.com/ai/copilot/