NOTÍCIES DEL SECTOR

Dynatrace crearà 180 llocs de treball a Barcelona

3 de juliol de 2023

La companyia incorporarà enginyers de ‘software’ i perfils de negoci per pràcticament doblar la plantilla del principal centre d’R+D que té al sud d’Europa

L’empresa estatunidenca Dynatrace ha anunciat que crearà un total de 180 llocs de treball en les seves oficines a Barcelona. La companyia, que enguany fa cinc anys que va arribar a la capital catalana, ofereix solucions de cloud i intel·ligència artificial per gestionar tota mena d’equips i serveis digitals d’altres empreses.

La majoria dels perfils que busca incorporar la companyia són enginyers de software, tot i que també es preveu contractar professionals de l’àmbit de negoci, com les finances o els recursos humans. Barcelona és una ubicació important per a Dynatrace: hem crescut molt aquí des que vam obrir la nostra primera oficina amb un equip de 15 persones. Esperem ampliar la nostra petjada a Barcelona i enfortir les nostres relacions amb la comunitat local de la qual formem part”, ha declarat el lab lead del centre de Dynatrace de Barcelona, Pol Fenollar i Villà.

La companyia disposa actualment de 220 treballadors a Barcelona, de manera que el moviment preveu pràcticament doblar plantilla. Dynatrace està assentada a la Torre Glòries, on disposa d’un centre d’R+D de més de 3.000 metres quadrats, el principal de l’entitat al sud d’Europa. Amb seu als Estats Units i les principals instal·lacions d’innovació ubicades a Linz (Àustria), l’empresa té més de 4.200 treballadors repartits arreu del món.

 

Font: metadata.cat