Dia a dia del Cercle

Neix la Taula del sector TIC

31 d’octubre de 2023

L’objectiu d’aquest espai és debatre sobre els aspectes transversals que afecten l’àmbit tecnològic vinculat a les empreses i als professionals del sector.

El dilluns dia 30 d’octubre es va constituir la Taula del sector TIC, un espai per debatre sobre els aspectes transversals que afecten l'àmbit tecnològic vinculat a les empreses i als professionals del sector. Formen part d’aquesta taula el Cercle Tecnològic, GRAUSTIC, la Facultat d’Informàtica de Barcelona de la UPC, el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), FIB Alumni i l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat).

En aquesta primera sessió s'ha definit també el full de ruta de la taula: un dels primers objectius és l'anàlisi sobre l'estat de les vocacions en l'àmbit TIC i les diferents etapes educatives on caldria incidir per promoure-les amb accions concretes. D'altra banda, també s'ha acordat la creació d'un espai per generar opinió i posicionament sobre l'ús de la tecnologia en l'educació obligatòria.

Han formalitzat la constitució de la taula Joan Ramon Barrera, president del Cercle Tecnològic; Josep-Ramon Ferrer, vicepresident de GRAUSTIC; Josep Fernández, degà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona; Karina Gibert, degana de COEINF i en representació de Mireia Ollé, presidenta de FIB Alumni; i Gonçal Bonhomme, president de Telecos.cat.