Dia a dia del Cercle

S’obre l’enquesta del Baròmetre 2024

7 de febrer de 2024

Com agraïment per col·laborar en l’estudi, s’enviarà un informe en format digital als participants i una invitació per assistir a l’acte de presentació dels resultats.

El Cercle Tecnològic de Catalunya inicia la 16a edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, que té com a objectiu poder disposar d’un document representatiu que aporti una visió amplia dels principals indicadors del sector digital i tecnològic. Per aquest motiu, s’anima a participar en l’elaboració d’aquest informe, contestant una breu enquesta, que té una durada aproximada de 10 minuts. Durant tot el procés de l’estudi es garantirà la confidencialitat de les respostes.

Com a agraïment per col·laborar, s’enviarà l’informe en format digital al correu electrònic registrat i rebrà una invitació per assistir a l’acte de presentació dels resultats del Baròmetre, el dia 19 de juny de 2024. A més, entre totes les empreses participants se sortejarà una entrada pel Mobile World Congress (MWC) 2025.

En l’informe de 2023, una de les principals conclusions extretes va ser que el sector TIC consolida el seu creixement sostingut. Així i tot, la seva aportació al PIB català descendeix fins al 9%, mig punt menys que el 2022, i s’explicava per la recuperació de l’economia catalana. També s’analitza la presència de dones, un dels reptes pendents i preocupacions, ja que representen només un 26% dels professionals, i d’aquestes, un 23% ocupa posicions tecnològiques.

 Per més informació, contactar amb barometre@cercletecnologic.cat.