Dia a dia del Cercle

S’obre el període d’inscripcions pels Catalunya Impacta 2023

3 d’agost de 2023

El programa de reconeixement impulsat pel Cercle Tecnològic estableix tres categories: sector primari, sector industrial i sector serveis

El període d’inscripcions pels Catalunya Impacta 2023 ja està obert. Aquelles empreses que vulguin presentar els seus projectes tenen temps des del mes d’agost fins al 8 d’octubre. El programa de reconeixement del Cercle Tecnològic, a través del Baròmetre, busca distingir les millors iniciatives que posen en valor el caràcter transformador de la tecnologia en tots els àmbits del teixit econòmic i social de Catalunya.

Com l’edició anterior, s’ha establert tres categories de reconeixement on les empreses poden inscriure’s segons el sector i l’activitat que duen a terme. A continuació, les detallem:

  • Sector primari: Iniciatives transformadores del sector agrícola, ramader, pesquer i de les indústries extractives que permetin un ús i gestió més eficient dels recursos naturals, implementin sistemes de monitoratge i control de la producció, assegurin la traçabilitat i la transparència.

  • Sector industrial: Projectes que promoguin canvis profunds en els sistemes industrials del teixit manufacturer, apropant la realitat d’una Indústria 4.0: des de sistemes d’automatització de la producció, manteniment predictiu d’actius industrials, connectivitat i monitoratge del procés productiu.

  • Sector serveis: Iniciatives que representin un salt qualitatiu dels models de negoci de les empreses de serveis gràcies a l’aplicació de tecnologies, des de l’optimització de la cadena logística i transport de mercaderies, millora de l’experiència i satisfacció dels usuaris en el comerç al detall, transformacions en l’àmbit de la promoció turística, serveis d’oci i entreteniment.

L’entrega dels guardons Catalunya Impacta d’enguany tindrà lloc el 30 de novembre al Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web.