Dia a dia del Cercle

Fractus i AUSA inicien el cicle de trobades del Cercle Tecnològic amb CEOs

23 de gener de 2024

La sessió que ha estat dirigida per Fabrizio Magnani, de Gartner, hi han participat Rubén Bonet, de Fractus; i Ramon Carbonell, d'AUSA.

Aquest dimarts, 23 de gener, s’ha encetat al Palau Macaya el cicle de trobades amb CEOs, organitzada pel Cercle Tecnològic amb la col·laboració de l’ASCEF.

Han participat Rubén Bonet, CEO de Fractus; i Ramon Carbonell, CEO d’AUSA; on han tractat els seus casos d’èxit i donat a conèixer com s’ha integrat la tecnologia en el desenvolupament de les seves empreses.

La benvinguda ha anat a càrrec de Xavier Sellarès, director del Cercle Tecnològic, que ha destacat la necessitat de comptar amb la mirada dels CEOs, que són els màxims executius que han de fixar el to, direcció i intensitat de la transformació digital que han d'adoptar les seves organitzacions. La sessió ha estat dirigida i moderada per Fabrizio Magnani, Executive partner de Gartner, que ha posat en valor que “la feina de CEO és una feina complexa, ja que has de tocar moltes bandes, saber delegar i adaptar-se a diferents desafiaments”.

Fractus és una companyia pionera en el desenvolupament d’antenes internes per a telèfons i altres aparells intel·ligents. Al llarg d’aquests 25 anys han aconseguit crear productes i generar patents que actualment es troben arreu del món. “En el meu cas, soc CEO fundador i en arrencar l’empresa des de zero has de decidir cap a on vas. Totes les microactuacions que hem anat fent aquests 25 anys han cobrat sentit, però el més important és no perdre la direcció”, ha explicat Rubén Bonet.

Per la seva part, AUSA és un fabricant global d’equips compactes tot terreny per al transport i la manipulació de materials. El seu CEO, Ramon Carbonell, ha assenyalat que “la tecnologia va ser la base del creixement de l’empresa”. “Treballem en sectors reticents a la innovació com l’agricultura i la construcció i busquem transformar-los i aportar solucions, sobretot, en matèria de sostenibilitat”, ha afegit.