Dia a dia del Cercle

Seguim creixent! Sis noves incorporacions al Cercle Tecnològic durant el mes d’octubre

28 d’octubre de 2022

L’ecosistema del Cercle Tecnològic continua creixent amb la incorporació de sis empreses i entitats col·laboradores durant el mes d’octubre.

Les empreses Dagram, TD Synnex i Arista s’han unit al Cercle amb l’objectiu de fomentar la innovació TIC per consolidar Catalunya com un hub de referència. Vallformosa, CDAOS.cat i YoungITGirls s’incorporen a la fundació per col·laborar de manera activa en projectes específics.

Incorporem tres noves empreses: Dagram, TD Synnex i Arista

Dagram és una empresa dedicada a oferir serveis IT, principalment en l’àrea de Seguretat, Infraestructures i Cloud. Va néixer fa uns anys, fruit de la unió de dues companyies, amb més de vint anys d’experiència cada una, amb la finalitat de poder oferir una cobertura global als seus clients. A través d’un equip que concep la tecnologia des d’un punt de vista funcional, ofereixen solucions flexibles i fiables, tant en l’àmbit de la seguretat com en el de sistemes.
 
TD SYNNEX Spain​ (abans Tech Data) entra a formar part del Cercle Tecnològic. TD SYNNEX és una de les majors distribuïdores de tecnologia del món. Des de la seva fundació l’any 1974 empreses com Apple, Cisco, HP o Microsoft confien en TD SYNNEX per a dur els seus productes al mercat. Ocupa el lloc 83 de Fortune 500® i ha estat inclosa en la llista «World’s Most Admired Companies» de Fortune per dotzè any consecutiu.

Arista és líder del sector en xarxes gestionades per software per centres de dades i entorns de campus, audiovisuals i de routing. Les solucions d'Arista ofereixen una alta disponibilitat, automatització, telemetria en temps real i seguretat mitjançant l'avançat sistema operatiu EOS® i la plataforma CloudVision®. Compromesos amb els estàndards oberts, Arista és membre fundador del consorci Ethernet 25G/50G, i lidera el MSA (Multi-Source Agreement) d'OSFP definint les especificacions de connectivitat a 400G i 800G.

L'acord de col·laboració amb aquestes empreses té com a objectiu compartir experiència tecnològica al territori i treballar perquè la innovació TIC consolidi Catalunya com un hub de referència internacional en aquest sector.

Creixem també en col·laboradors: Vallformosa, CDAOS.cat i YoungITGirls

Vallformosa, amb més de 150 anys d'història, són elaboradors de vins i escumosos. Els seus pilars es basen en les persones, la innovació, la sostenibilitat i diferenciació en tots els seus vessants. Són líders en la producció de vins i espumosos, presents en més de 55 països amb un referent de qualitat global. El 2020, el 2021, i el 2022, Vallformosa ha guanyat el Premi Euroselecció Riedel Vinari al Millor Celler.

CDAOS.cat és un cercle de professionals que lideren l'estratègia de dades i analítica a les seves respectives organitzacions i que han decidit agrupar-se per compartir experiències i coneixement.

Young IT Girls és una associació sense ànim de lucre integrada per joves enginyeres estudiants i professionals en l’àmbit de les TIC. La seva missió és inspirar vocacions tecnològiques entre les noies en edats primerenques a través d’activitats a les escoles.

L’objectiu d’aquestes col·laboracions és enfortir el sector tecnològic i digital a Catalunya i treballar conjuntament a través d’iniciatives impulsades pel Cercle Tecnològic com els Grups de Treball o el mitjà digital MetaData, entre altres.

T’agradaria formar part del nostre ecosistema? Tant si ets empresa com si ets professional, informa’t i participa en els nostres projectes, diàlegs i esdeveniments.