NOTÍCIES DEL SECTOR

SonicWall presenta la seva nova plataforma de gestió de ciberseguretat, SonicPlatform

29 de maig de 2024

Després de realitzar tres adquisicions, afegir serveis gestionats adaptats als MSP i seguretat en el núvol per a desenvolupar la seva plataforma, SonicWall està complint els seus compromisos amb els partners

En els últims mesos, SonicWall ha reforçat el compromís continu amb els seus partners de valor i ha ampliat la seva cartera de ciberseguretat per a incloure serveis de seguretat gestionats i solucions Cloud Edge per a MSP (proveïdors de serveis gestionats) i MSSP (proveïdors de serveis de seguretat gestionats). A aquests serveis cal afegir el llançament de la seva nova plataforma de gestió de ciberseguretat, SonicPlatform.


"El compromís indestructible amb els partners i clients de SonicWall a tot el món és, i continuarà sent, la prioritat de SonicWall", afirma Bob VanKirk, CEO i president de SonicWall. “És encoratjador experimentar el notable impuls que s'està produint en el nostre negoci, que comença amb l'adopció d'un enfocament des de fora i la posterior execució d'aquesta visió. Com a resultat, SonicWall s'enorgulleix de demostrar les seves capacitats actualitzades i de presentar SonicPlatform, tot això com a resultat directe dels comentaris dels nostres partners."


SonicPlatform


SonicWall s'enorgulleix de presentar SonicPlatform, una innovadora plataforma de gestió dissenyada per a unificar els productes SonicWall en una única interfície integrada. SonicPlatform no sols se centra en agilitzar les tasques de gestió, sinó que també ofereix una profunda integració de productes que permet compartir informació contextual en tots els punts d'aplicació.
SonicPlatform s'ha creat per a oferir una visió de gestió integral, intuïtiva i unificada que simplifica enormement la supervisió d'infraestructures tant basades en el núvol com locals. SonicWall ha afegit nombroses solucions de seguretat i xarxes, com a seguretat en els endpoints, accés sense fil, seguretat de correu electrònic en el núvol i intel·ligència d'amenaces, juntament amb les seves recents incorporacions de security service edge (SSE), zero trust network access (ZTNA) i serveis de seguretat gestionats, com managed detection and response (MDR). Amb el backend unificat de la plataforma per a la visibilitat de les amenaces i els fluxos de treball simplificats, els socis disposaran d'una solució integral molt coherent.

Aquesta plataforma és especialment beneficiosa per a MSP i MSSP, ja que els permet gestionar de manera eficient múltiples entorns de clients, automatitzar tasques clau, reduir costos operatius, millorar la prestació de serveis i obtenir informació valuosa, tot això a través d'una única interfície fàcil d'usar.


SonicPlatform serveix com a eix centralitzat per a gestionar tots els recursos dels clients, amb funcions clau com:

  • Consola unificada: Una interfície única i intuïtiva per a gestionar tots els clients i els seus recursos.

  • Visibilitat unificada de l'estat del sistema: Informació completa sobre l'estat i el rendiment dels productes dels clients, incloses les necessitats de manteniment.

  • Gestió de seguretat millorada: Funcions avançades de detecció i mitigació d'amenaces.

  • Gestió d'inventari ampliada: Gestió eficient dels recursos dels clients, inclosos dispositius, subscripcions i llicències, en entorns locals i en el núvol.


SonicPlatform representa un avanç significatiu cap a un ecosistema de gestió més integrat, eficient i segur per al conjunt cada vegada més divers de solucions de seguretat de SonicWall.


Impuls dels partners de SonicWall


El creixement empresarial de SonicWall es veu impulsat pel creixement de la seva comunitat de partners, amb noves incorporacions clau en els últims tres trimestres com a part d'una tendència creixent.

El compromís de SonicWall d'oferir iniciatives significatives a les seves partners està donant els seus fruits. En els últims 6 mesos, SonicWall ha ofert:

  • Registre d'ofertes per a nous clients: Els socis poden rebre descomptes addicionals que van des d'un 10% per qualsevol oportunitat aprovada qualificada fins a un 50% de descompte per un nou client qualificat.

  • Igualació de nivell +1: Durant un temps limitat, SonicWall igualarà l'estat de fidelitat que els partners tinguin actualment amb un fabricant de firewalls de la competència. Els partners que reuneixin els requisits podran equiparar el seu compte de partner de SonicWall al nivell equivalent més pròxim, més un, durant 180 dies.

  • Suport exclusiu per a partners: A més de preus de subscripció flexibles, SonicWall ofereix suport tècnic exclusiu addicional al seu pla de proveïdor de serveis. Aquesta oferta permet als partners l'accés prioritari a experts en la matèria (PIMES) de nivell dos de tota la cartera de SonicWall, tot això amb un temps de resposta excepcional.


Aquestes i altres iniciatives per a les seves partners han donat lloc a un augment interanual del 42% en el creixement de partners, amb un 63% de nous socis que realitzen transaccions en el mateix trimestre en què s'incorporen. A més, els partners del Programa de Proveïdors de Serveis van augmentar un 91% interanual.