→ talent

Comptem amb grups de treball específics per a cada àmbit de transformació tecnològica: Talent Femení, Talent Jove i Talent Senior, entre d’altres.
talent jove
talent femení
talent senior

Creem un programa de beques i mentories a través de la iniciativa ApadrinaTIC en col·laboració amb empreses de l’ecosistema per tal de facilitar la inclusió al món laboral dels estudiants de carreres tecnològiques.

Empreses que participen en el programa ApadrinaTIC:

Indra-Minsait / Fortinet / Logicalis / Seidor / T-Systems / Sitep / Parlem / Claranet / Netapp / Ricoh / Babel / Colt / Deutche Telekom / Basetis / Atos

El Cercle Tecnològic ha definit com a eix prioritari la diversitat de gènere en el sector digital i que la presència de la dona s’esdevingui una normalitat. El baròmetre inclou preguntes específiques per tenir indicadors reals de la situació actual.

Com a entitat que representa un gran nombre de les empreses tecnològiques del territori, volem donar un pas endavant i implicar-nos, per poder canviar el present, però sobretot el futur. Amb aquest context, i dins del Grup de Treball de Talent, impulsem un manifest per a donar visibilitat a la dona en el sector tecnològic català.

El Manifest DonaTIC desenvolupa els 6 eixos principals:

— Publicació de les places
— entrevistes de selecció
— bretxa salarial
— carrera professional
— corresponsabilitat i conciliació
— branding corporatiu i comunicació


→ descarrega el manifest

→ adhereix-te al manifest

→ BARÒMETRE DONATIC

A través del programa Senior TIC, oferim un espai per compartir experiències i contactes en l’àmbit digital català per a professionals amb trajectòries llargues. Assessorem empreses i col·laborem amb entitats sense ànim de lucre. Si vols vols formar del programa, contacta amb nosaltres!

Amb la col·laboració de:

Asencat / Escola42 / Barcelona Activa / Adsenior / Outvise / BDT / PIMEC