→ talent

Comptem amb grups de treball específics per a cada àmbit de transformació tecnològica: Talent Femení, Talent Jove i Talent Senior, entre d’altres.
talent jove
talent femení
talent senior

Gràcies a les empreses que formen part del Cercle Tecnològic, creem el programa ApadrinaTIC de beques i mentories per tal de facilitar la inclusió al món laboral dels estudiants de carreres tecnològiques.

Empreses que participen en el programa ApadrinaTIC:

Indra-Minsait / Fortinet / Logicalis / Seidor / T-Systems / Sitep / Parlem / Claranet / Netapp / Ricoh / Babel / Colt / Deutche Telekom / Basetis / Atos

El Cercle Tecnològic ha definit com a eix prioritari la diversitat de gènere en el sector digital i que la presència de la dona s’esdevingui una normalitat. El baròmetre inclou preguntes específiques per tenir indicadors reals de la situació actual.

Com a entitat que representa un gran nombre de les empreses tecnològiques del territori, volem donar un pas endavant i implicar-nos, per poder canviar el present, però sobretot el futur. Amb aquest context, i dins del Grup de Treball de Talent, impulsem un manifest per a donar visibilitat a la dona en el sector tecnològic català.

El Manifest DonaTIC desenvolupa els 6 eixos principals:

— Publicació de les places — entrevistes de selecció — bretxa salarial — carrera professional — corresponsabilitat i conciliació — branding corporatiu i comunicació

→ descarrega el manifest

→ adhereix-te al manifest

→ BARÒMETRE DONATIC

A través del programa Senior TIC, oferim un espai per compartir experiències i contactes en l’àmbit digital català per a professionals amb trajectòries llargues. Assessorem empreses i col·laborem amb entitats sense ànim de lucre. Si vols vols formar del programa, contacta amb nosaltres!

Amb la col·laboració de:

Asencat / Escola42 / Barcelona Activa / Adsenior / Outvise / BDT / PIMEC