transformem el
sector tecnològic
per serla veu
de referència
acatalunya

transformem el
sector tecnològic
per serla veu
de referènciaz
acatalunya

transformem el
sector tecnològic
per serla veu
de referència
aucatalunya

transformem el
sector tecnològic
per ser la veu
de referència
aucatalunya

transformem el
sector tecnològic
per ser la veuW
de referència
aucatalunya

Impulsem iniciatives en àrees transversals d’acció: networking, acció social, coneixement i talent. Sigui amb trobades, grups de treball o programes d’acompanyament i beques, busquem sempre l’avenç del sector tecnològic català.

Visitem i aprenem d’organitzacions i institucions pioneres en el sector tecnològic per conèixer els seus espais i les estratègies que segueixen per a l’avenç digital.
→ descobreix més
VIU TECNOLOGIA

El Port de Barcelona: una ciutat dins de la ciutat

→ saber més

Comptem amb grups de treball específics per a cada àmbit de transformació tecnològica: Talent Femení, Talent Jove i Talent Senior, entre d’altres.
talent jove
talent femení
talent senior
apadrina TIC

Convertim Barcelona en capital de talent amb la seva primera aliança publicoprivada, fundada amb referents com Mobile World Capital Barcelona, Barcelona Tech City, 22@Network, Foment del Treball Nacional, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Ens centrem en quatre àmbits d’actuació:

— Desenvolupament de capacitats digitals
— Captació de professionals internacionals
—Adaptació de programes formatius a les demandes del mercat
—Formació digital de les noves generacions

El Cercle Tecnològic ha definit com a eix prioritari la diversitat de gènere en el sector digital i que la presència de la dona s’esdevingui una normalitat. El baròmetre inclou preguntes específiques per tenir indicadors reals de la situació actual.

Com a entitat que representa un gran nombre de les empreses tecnològiques del territori, volem donar un pas endavant i implicar-nos, per poder canviar el present, però sobretot el futur. Amb aquest context, i dins del Grup de Treball de Talent, impulsem un manifest per a donar visibilitat a la dona en el sector tecnològic català.

El Manifest DonaTIC desenvolupa els 6 eixos principals:

— Publicació de les places
— entrevistes de selecció
— bretxa salarial
— carrera professional
— corresponsabilitat i conciliació
— branding corporatiu i comunicació


→ descarrega el manifest

→ adhereix-te al manifest

→ BARÒMETRE DONATIC

Resolem els reptes tecnològics d’equips que no disposen d’experts. Oferim un espai per compartir experiències i contactes en l’àmbit digital català per a professionals amb trajectòries llargues. Assessorem empreses i col·laborem amb entitats sense ànim de lucre.

Creem iniciatives de beques i mentories en col·laboració amb empreses de l’ecosistema per tal de facilitar la inclusió al món laboral per als col·lectius amb més reptes com les dones, les persones de nivell socioeconòmic baix i els estudiants.

Destaquem

el cercle social
el cercle ambiental

Millorem les eines tecnològiques d’entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS). Organitzem voluntariats corporatius per a empreses tecnolò-giques per reduir l’escletxa digital, oferim assessorament digital i desenvolupem eines específiques ad hoc.

Defensem el medi ambient en el sector tecnològic. Potenciem la reutilització de materials, la recollida d’ítems informàtics per a la seva distribució en altres organitzacions i l’elaboració de portals d’intercanvi com www.donalo.org amb la col·laboració de la Fundació Real Dreams.

Creem espais de diàleg, compartim opinions en debats i preparem esdeveniments. Comptem amb la participació de convidats referents dins del sector tecnològic.
→ veure l’agenda