transformem el
sector tecnològic
per serla veu
de referència
acatalunya

transformem el
sector tecnològic
per serla veu
de referènciaz
acatalunya

transformem el
sector tecnològic
per serla veu
de referència
aucatalunya

transformem el
sector tecnològic
per ser la veu
de referència
aucatalunya

transformem el
sector tecnològic
per ser la veuW
de referència
aucatalunya

Impulsem iniciatives en àrees transversals d’acció: networking, acció social, coneixement i talent. Sigui amb trobades, grups de treball o programes d’acompanyament i beques, busquem sempre l’avenç del sector tecnològic català.

Visitem i aprenem d’organitzacions i institucions pioneres en el sector tecnològic per conèixer els seus espais i les estratègies que segueixen per a l’avenç digital.
→ descobreix més
VIU TECNOLOGIA

Quins són els reptes estratègics de Vueling vinculats amb la tecnologia i la digitalització?

→ saber més
VIU TECNOLOGIA

El Festival Cruïlla, la innovació tecnològica portada al camp musical

→ saber més
VIU TECNOLOGIA

Innovació tecnològica, el secret per acabar la Sagrada Familia

→ saber més
VIU TECNOLOGIA

El BSC, elit de la supercomputació a Europa

→ saber més

Comptem amb grups de treball específics per a cada àmbit de transformació tecnològica: Talent Femení, Talent Jove i Talent Senior, entre d’altres.
talent jove
talent femení
talent senior

Gràcies a les empreses que formen part del Cercle Tecnològic, creem el programa ApadrinaTIC de beques i mentories per tal de facilitar la inclusió al món laboral dels estudiants de carreres tecnològiques.

Empreses que participen en el programa ApadrinaTIC:

Indra-Minsait / Fortinet / Logicalis / Seidor / T-Systems / Sitep / Parlem / Claranet / Netapp / Ricoh / Babel / Colt / Deutche Telekom / Basetis / Atos

El Cercle Tecnològic ha definit com a eix prioritari la diversitat de gènere en el sector digital i que la presència de la dona s’esdevingui una normalitat. El baròmetre inclou preguntes específiques per tenir indicadors reals de la situació actual.

Com a entitat que representa un gran nombre de les empreses tecnològiques del territori, volem donar un pas endavant i implicar-nos, per poder canviar el present, però sobretot el futur. Amb aquest context, i dins del Grup de Treball de Talent, impulsem un manifest per a donar visibilitat a la dona en el sector tecnològic català.

El Manifest DonaTIC desenvolupa els 6 eixos principals:

— Publicació de les places — entrevistes de selecció — bretxa salarial — carrera professional — corresponsabilitat i conciliació — branding corporatiu i comunicació

→ descarrega el manifest

→ adhereix-te al manifest

→ BARÒMETRE DONATIC

A través del programa Senior TIC, oferim un espai per compartir experiències i contactes en l’àmbit digital català per a professionals amb trajectòries llargues. Assessorem empreses i col·laborem amb entitats sense ànim de lucre. Si vols vols formar del programa, contacta amb nosaltres!

Amb la col·laboració de:

Asencat / Escola42 / Barcelona Activa / Adsenior / Outvise / BDT / PIMEC

Destaquem

Social, econòmica i ambiental

Potenciem l’impacte positiu de les empreses que formen part del Cercle en l’àmbit de la sostenibilitat. Compartint i donant visibilitat a  bones pràctiques i aportant exemples i models de treball que permetin incorporar els valors de la sostenibilitat en l’estratègia de les empreses.

Defensem els interessos de les empreses consultores i posem en valor la seva tasca a través de la creació de la Taula de la consultoria TIC, un espai de debat, reflexió i posicionament de l’àmbit de la consultoria a Catalunya.
Empreses que en formen part: Accenture / Aktios / Alten / Ammegest / Better consultants / Capgemini / Ecogesa / Evoluciona't / IBM / Ideas for change / Indra / Ineo / Inetum / KPMG / M&S / NTT Data / Ricoh / Seidor / Setting / SII Group / Sopra steria / T-Systems / Tactio / Tertulia Digital

Creem espais de diàleg, compartim opinions en debats i preparem esdeveniments. Comptem amb la participació de convidats referents dins del sector tecnològic.
→ veure l’agenda